top of page

Foto: Astrid Dalum

Der er altid en god undskyldning for at lege sammen, lige der hvor vi er med hinanden. På gaden, i skolen, i butikken.

 

Jeg engagerer sit publikum med enkle instrukser uden at forcere til andet end at gå med på legen. Vi har aldrig mødt hinanden før i dette private hjem på 3. sal, og nu skal vi læse private sms-beskeder højt for fremmede. Vi skal gå sammen med fremmede gennem byen i stilhed. Hele byen skal bytte det de kan med det de har erfaret - en cykelreparation for en tærteopskrift. Vi skal lave vores egen musical hver for sig på samme scene. 

 

Alt det vi deltager i er en generalprøve på en midlertidig virkelighed. Med en afsøgning af menneskelige relationer skaber jeg værker, der skubber balancen mellem virkelighed og fantasi.  

Statens Kunstfond støttede min udviklingsrejse til at besøge det anerkendte canadiske kompagni Mammalian Diving Reflex i 2015. Det gav afsæt til en dybdegående interesse for socialspecifikke møder og iscenesættelser. I 2017, 2018 og 2022 har jeg modtaget arbejdslegater fra Legatudvalget for Scenekunst til at fortsætte mit virke indenfor den relationelle praksis.

​Foreningsmedlem af Uafhængige Scenekunstnere.

Født i 1977, uddannet ved Institut for Dramaturgi ved Aarhus Universitet og Dartington College of Arts i England. Fra 2017 bosiddende i Velling, Vestjylland.

bottom of page