Foto: Astrid Dalum

Der er altid en god undskyldning for at lege sammen, lige der hvor vi er med hinanden. På gaden, i skolen, i butikken, indtil vi skal hjem. I morgen mødes vi igen med nogle andre.  

 

Jeg engagerer sit publikum med enkle instrukser uden at forcere til andet end at gå med på legen. Man deltager og udfordrer sit eget mod mens man lader sig inspirere af de andre legekammerater blandt publikum. 

 

Vi har aldrig mødt hinanden før i dette private hjem på 3. sal, og nu skal vi læse private sms-beskeder højt for fremmede. Vi skal gå sammen med fremmede gennem byen i stilhed. Hele byen skal bytte det de kan med det de har erfaret - en æbleplukning for en tærteopskrift. Vi skal lave vores egen musical hver for sig på samme scene. 

 

Alt det vi deltager i er en generalprøve på en midlertidig virkelighed. Med en afsøgning af menneskelige relationer skaber jeg legende værker, som balancerer mellem virkelighed og fantasi. Mine værker bygger bro mellem mennesker der aldrig har bygget broer før.  

Statens Kunstfond støttede min udviklingsrejse til at besøge det anerkendte canadiske kompagni Mammalian Diving Reflex i 2015. Det gav afsæt til en dybdegående interesse for socialspecifikke møder og iscenesættelser. I 2017 og 2018 har jeg modtaget et arbejdslegat fra Legatudvalget for Scenekunst til at fortsætte mit virke indenfor den relationelle praksis.

​Bestyrelsesmedlem af Ringkøbing Fjord Teater og foreningsmedlem af Uafhængige Scenekunstnere.

Født i 1977, uddannet ved Institut for Dramaturgi ved Aarhus Universitet og Dartington College of Arts i England. Fra 2017 bosiddende i Velling, Vestjylland.