top of page

Foto: Astrid Dalum

KONTAKT

Inge Agnete Tarpgaard
Velling, 6950 Ringkøbing
(+45) 2843 3380

ingeagnete@gmail.com

Jeg arbejder rmed relationnelle kunstprojekter.

 

Der er altid en god undskyldning for at få kontakt, lige der hvor vi er med hinanden - på gaden, i skolen, i butikken.

 

Jeg engagerer sit publikum med enkle instrukser og beder dem om at gå med på legen. Vi skal lave en musical sammen på tid. Vi skal søge poesien i vores private sms-beskeder. Bytte en cyklereperation for en tærteopskrift.  

 

Alt det vi deltager i er en generalprøve på en midlertidig virkelighed. I en afsøgning af menneskelige relationer skaber jeg værker, der skubber balancen mellem virkelighed og fantasi.  

Statens Kunstfond støttede min udviklingsrejse til at besøge det anerkendte canadiske kompagni Mammalian Diving Reflex i 2015. Det gav afsæt til en dybdegående interesse for socialspecifikke møder og iscenesættelser. I 2017, 2018 og 2022 har jeg modtaget arbejdslegater fra Legatudvalget for Scenekunst til at fortsætte mit virke indenfor den relationelle praksis.

​Foreningsmedlem af Uafhængige Scenekunstnere.

Født i 1977, uddannet ved Institut for Dramaturgi ved Aarhus Universitet og Dartington College of Arts i England. Fra 2017 bosiddende i Velling, Vestjylland.

--

ENGLISH
 

I have worked with socially engaged art projects since 2005, developed from my performance art background. As a shyish Danish person seeking contact, I thrive in working together focusing on the common third in a project, enchanting it with humor and DIY magic. Living and working in various places over Denmark.

bottom of page